Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyelvtan képes leírás - Angol nyelv.tlap.hu
részletek »

Nyelvtan - Angol nyelv.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: angolnyelv.tlap.hu » Nyelvtan
Keresés
Találatok száma - 5 db
Angol nyelvtani táblázatok gyakorlatokkal

Angol nyelvtani táblázatok gyakorlatokkal

Az oldalon kezdő, alapfokú, középhaladó és haladó nyelvtani leckék vannak. A szabályokat megmagyarázza, táblázatokkal segíti a megértés. Utána pedig online feladatokkal lehet gyakorolni. Hanganyag is tartozik a feladatokhoz.

English Learner

English Learner

Nagyon sok nyelvtani teszt található az oldalon kezdőtől a haladóig. A nyelvtani tesztek mellett vannak nyelvi játékok és egynyelvű szótár. A tanulói oldalakon kívül angol nyelvtanárok is találnak hasznos információkat.

Ingyen Angol

Ingyen Angol

Az oldal angol nyelvtani magyarázatokat tartalmaz táblázatokkal, de ezenkívül megtaláljuk itt a leggyakrabban használt angol szavak gyűjteményét ÁBC rendbe szedve, amely nagy segítséget nyújthat a szókincs fejlesztésben.

Learn English Online

Learn English Online

A lap ingyenes leckéket, tananyagokat tartalmaz. Elsősorban a nyelvtant gyakoroltatja. Az egyes nyelvtani részekre nagyon jó példákat ad. Jól használható a nyelvtan rögzítéséhez és gyakorlásához.

Study Free English

Study Free English

Nagyon sok interaktív feladat található az oldalon a kezdőtől a haladó szintig különböző nyelvtani témakörök köré csoportosítva. Az általános nyelv mellett vannak üzleti nyelvi feladatok és quiz oldalak is.

Tuti menü