Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Angol nyelvű országok képes leírás - Angol nyelv.tlap.hu
részletek »

Angol nyelvű országok - Angol nyelv.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: angolnyelv.tlap.hu » Angol nyelvű országok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Australia Attractions

Australia Attractions

A lap gazdag információkkal szolgál Ausztráliáról, a különböző régiókról, a látnivalókról, múzeumairól, nemzeti parkjairól, épített és természeti örökségéről, rendezvényeiről angol nyelven. A régiókban térkép segítségével is tájékozódhatunk.

Geoquiz

Geoquiz

Angol nyelvű térképes földrajzi quiz. Többféle teszt közül lehet választani. Játékosan és szórakozva fejleszthető a szókincs és egyéb földrajzi ismeretek az angol nyelvű országok mellett más országokról is.

History of Great Britain

History of Great Britain

Nagy-Britannia történelme olvasható itt angol nyelven az egyes korszakok szerint. Haladóknak ajánlott. Quiz kérdésekre válaszolva is tanulhatjuk, gyakorolhatjuk a nyelvet. A 'More...' menü alatt pedig az Encyclopedia of Britain címszó alatt konkrét szavakra lehet keresni.

Learn about the 50 states

Learn about the 50 states

Az Amerikai Egyesült Államok ötven államáról kaphatunk itt bőségesen információkat. Megismerhetjük az egyes államok földrajzát, történelmét és térképeken tájékozódhatunk. Az oldal angol nyelvű, haladóknak ajánlott. Egy quiz segítségével játékosan tehetünk új ismeretekre szert.

New Zealand

New Zealand

Új-Zéland turisztikai attrakcióival ismerkedhetünk ezeken az oldalakon angol nyelven. Haladóknak ajánlott, de minden szinten érdekes és hasznos lehet, akkor is ha nem értünk mindent belőle. Megismerhetjük a látnivalókat, virtuális túrán is részt vehetünk. Hasznos információkkal szolgál ezenkívül még az ausztráliai angol nyelvről, valamint a bennszülött maori nép nyelvéről.

The British Monarchy

The British Monarchy

Az angol királyi család hivatalos honlapja. Haladóknak ajánlott. Az angol királyok történetéről, a jelenlegi uralkodó családról, a királyi székhelyekről, és királyi gyűjteményekről kaphatunk részletes és érdekes információkat.

Visit Britain

Visit Britain

Az oldal sokoldalú információkkal szolgál Nagy-Britanniáról angol nyelven. Olvashatunk az ország időjárásáról, közlekedéséről, földrajzáról, kultúrájáról, a történelméről, látnivalóiról. Az egyes témákhoz videó felvételek is rendelkezésre állnak.

Tuti menü