Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Internetes nyelvtanulás képes leírás - Angol nyelv.tlap.hu
részletek »

Internetes nyelvtanulás - Angol nyelv.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: angolnyelv.tlap.hu » Internetes nyelvtanulás
Keresés
Találatok száma - 19 db
5perc angol

5perc angol

Az 5perc angol oldalán fel lehet iratkozni napi ingyenes leckékre, amelyek e-mail-ben érkeznek. A feladatok nagyon változatosak sokszínűek. Az oldalon ezenfelül nagyon sokrétű online gyakorlási lehetőséget találunk mind a négy nyelvi készség fejlesztésére.

Angol nyelvi blog (BeHappy)

Angol nyelvi blog (BeHappy)

Tanulj Te is angolul online, egyéni haladási ütemben, saját időbeosztásod szerint a BeHappy-nél, és látogass el minden héten a folyamatosan frissülő blog aloldalunkra! Itt sok hasznos információ vár rád, méghozzá olyan témakörökben, amik életszerűvé és érdekessé teszik számodra az angol nyelvhasználatot, és gazdagítják ismereteidet. Angol nyelviskolánkban kötetlen időbeosztás szerint, egyéni haladási tempóban tanulhatsz, profi tanárokkal, a saját képességeid szerint. Sikeresen készítünk fel EURO és TELC nyelvvizsgákra, minden szinten. Több ezer tanuló lelkesedik ezért a módszerért. Gyere be, és nézz körül nálunk!

Angolozás Skype segítségével

Angolozás Skype segítségével

Ha Ön nagyon elfoglalt és már nincs ideje arra, hogy személyesen látogasson el egy angoltanárhoz(akár hetente többször is), akkor az alábbi lehetőséget Önnek ajánlom! Az internet segítségével már nincsenek távolságok, így Önnek sem kell egy fárasztó nap után még angoltanárhoz járnia. Elegendő ha a telepít egy beszélgetésre alkalmas programot, legyen az Skype, Messenger, vagy más egyéb szoftver és onnantól kezdve még az otthonát sem kell elhagynia. Az ingyenes próbaóráért és az egyéb részletekért kérem vegye fel velem a kapcsolatot, szívesen segítek Önnek is!

Angoltanulás online

Angoltanulás online

Magyarországon az angol nyelvoktatás minősége a közoktatásban sajnos még nem európai színvonalú. Részben ezért is van annyi magántanár és nyelviskola, mert kevesen tudnak általános és középiskolában olyan szinten megtanulni angolul, hogy azt legalább középfokon használni is tudják. Ez az oldal azért jött létre, hogy némi humorral fűszerezve praktikus tanácsokkal lássa el az angol nyelvtanulókat.

bab.la nyelvi portál

bab.la nyelvi portál

Online nyelvi portálunk, bab.la jelenleg 24 nyelven elérhető és többek között kínál szótárakat, kvízeket, játékokat, nyelvi fórumokat és egyéb hasznos nyelvtanuláshoz kapcsolódó alkalmazásokat. A bab.la oldalon belül figyelmébe ajánlom új angol-magyar szótárunkat, mely szinonimák és példamondatok feltüntetésével segíti a nyelvtanulókat. A szótárat folyamatosan fejlesztjük, így néhány hónapon belül remélhetőleg teljesen mentes lesz a hasonló szótárakban előforduló hibáktól. Ezenkívül az oldalon találhatóak még kulturális és nyelvtani témájú tesztek és játékok az általunk kínált nyelveken.

Dr. Simonovits István

Dr. Simonovits István

Hatékony angol oktatás üzletembertől magánszemélyeknek és cégeknek Csillaghegyen ill. egész Budapesten, tízéves angol nyelvű főiskolai oktatási gyakorlattal online. Kezdő, középszintű, haladó, nyelvvizsga előkészítő bevált, hatékony módszerrel. Szakmai nyelv, társalgás, nyelvtan, kifejezések, beszédkészség fejlesztése a legjobb amerikai és brit hanganyagokkal és szövegekkel. Cégeknek kereskedelmi, gazdasági, üzleti, marketing, idegenforgalmi, HR szaknyelv.

Eduverzum

Eduverzum

Virtuális nyelviskola ingyenes és fizetős nyelvtanfolyamokkal. Regisztráció szükséges az ingyenes belépéshez is. Szintfelmérő teszteket lehet megoldani és tananyagmintákat. A feladatok megoldása ellenőrizhető. Jó gyakorlási lehetőség.

Ingyen angol - alapszint

Ingyen angol - alapszint

Ingyenes online tananyag angolul tanulóknak, kezdőknek, vagy újra kezdőknek. Család, napirend, színek, dátum, idő, évszakok, időjárás, országok és nemzetek, ruházat, étkezés, oktatás, lakás, vásárlás, sport, az emberi test és szórakozás témákról tanulhatunk itt angolul.

Ingyenes nyelvokatató program hanggal

Ingyenes nyelvokatató program hanggal

Az oldal egy flash alapokon íródott nyelvoktató program, ahol nem csak a beépített szavakat tanulhatod, de saját szókészletet is létrehozhatsz és akár a begépelt szavakból/mondatokból hangot is generálhatsz. A program használata ingyenes, és regisztráció nélkül is kipróbálhatod egy vendég felhasználóval.

Hirdetés
Interaktív angoltesztek

Interaktív angoltesztek

Ingyenes angolnyelvi tesztek különböző nyelvtani (prepozíciók használata, névelők, igeidők); szókinccsel kapcsolatos (szinonimák, rendhagyó többesszámok, kettős kifejezések, hamis barátok, különböző gyakori igék alkalmazási módjai), és egyéb témákban (pontos idő, matematikai kifejezések). A tesztek megoldása után automatikus ellenőrzés.

Learn English

Learn English

Nagyon sok feladat található az oldalon: nyelvtan, tesztek, kiejtés, szókincs, quiz, stb. A nyelvtanulók számára fontos országismereti információkról is olvashatunk a 'British Culture' címszó alatt.

Learn English Today

Learn English Today

Nagyon sok rétű oldal, online nyelvleckéket találunk itt, szókincset lehet fejleszteni, nyelvtani gyakorlatokat megoldani, és nyelvi játékok is találhatóak az oldalon. A hallásértéshez pedig nagyon sok további hasznos linket ajánl.

Netangol

Netangol

Sok-sok ingyenes tananyag található az oldalon. Regisztráció szükséges a belépéshez. Több száz tananyag tölthető le az oldalról ingyenesen. Videókat, vidám oldalak segítik a szórakoztató nyelvtanulást.

Nonstoptanár online tanár-közvetítő

Nonstoptanár online tanár-közvetítő

A Nonstoptanár magántanár-közvetítőn Skype-on át is elérheted keresett tanárodat, helység, tantárgy,? szerinti szűrés áll rendelkezésedre. Magántanárként differenciáltan felveheted adataidat, 3 nyelven adhatod meg bemutatkozásodat, felveheted, SMS értesítést kaphatsz, tananyag feltöltésével is fizethetsz, szüneteltetheted megjelenésedetm, akár ütemezetten kiemelheted adatlapodat. Az sem probléma, ha ritkán keresett tárgyat tanítasz. Választhatod az üzenetalapú fizetést, amikor nincs napi levonás egyenlegedből. A Tudástárban tanárok által feltöltött hasznos segédanyagok, puskák, nyelvtani táblázatok,? közül válogathatsz.

OM Audio-English

OM Audio-English

Interaktív nyelvleckék hanganyaggal kezdőtől a haladó szintig. Születésnap, szabadidő, munka, nyaralás, országok és nemzetiségek, mozi, színház, stb. témakörökben. Olasz nyelvű lap, de jól használható a tanuláshoz.

Online angol nyelvtanulás

Online angol nyelvtanulás

A honlapom az angol nyelv tanulóinak nyújt ingyenes segítséget azáltal, hogy a rendszeresen frissülő tartalom között találhatnak angol nyelvvizsga feladatokat, akár interaktív, akár letölthető formában. Ezen felül még több interaktív szintfelmérő teszt, nyelvtani teszt és szókincset mérő feladat került fel a honlapra. Az üzleti angol tanulást segítő videók és a gyerekek angol tanulását előmozdító anyagok és interaktív feladatok előmozdíthatják az angolt egyedül tanulók nyelvtudását. Ingyenes regisztráció után letölthetővé válnak a pdf formátumú fájlok az angol nyelvtanulás különböző részeihez, úgy mint nyelvtani feladatok középfokon és felsőfokon. Hasonlóan alap, közép és felsőfokú szókincsfejlesztő feladatok tölthetők le. A hangzószöveg értés fejlesztéséhez egyrészt nyelvvizsga feladatok hanganyagát lehet meghallani, másrészt humoros és vicces szövegek meghallgatásával valamint a hozzájuk kapcsolódó feladatlapokkal a nyelvtanulók maguk is fejleszthetik a nyelvtudásukat.

Önálló angol tanulás alapfokon

Önálló angol tanulás alapfokon

Ingyenes angol nyelvleckék bemutatkozás, tanulás, munka, vásárlás, kapcsolatok, telefonálás, utazás, étkezés, emberek, sport, rekreáció, szórakozás, egészség, kultúra és társadalom, tudományok és természetvédelem témaköreiben. A hanganyagokhoz a különböző témákban feladatlapok tartoznak. Nagyon jó lehetőség a hallott szöveg értésének fejlesztésére.

Tuti menü