Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Íráskészség képes leírás - Angol nyelv.tlap.hu
részletek »

Íráskészség - Angol nyelv.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: angolnyelv.tlap.hu » Íráskészség
Keresés
Találatok száma - 4 db
How to write English Texts

How to write English Texts

Angol nyelvű oldal, amely segíti az íráskészség fejlesztését. Szabályokat és tanácsokat közvetít. A témák a következők: írásjelek, esszé és bemutató írása, továbbá üzleti levélek, forma és tartalom.

Levélírás

Levélírás

Az üzleti levél írásához kaphatunk az oldalon segítséget. Ezenkívül letölthetők nyomtatható nyelvtani feladatlapok. Interaktív feladatokkal is lehet gyakorolni és számtalan nyelvi játékot kínál több témakörben.

Livemocha

Livemocha

Ingyenes nyelvleckék ellenőrző gyakorlatokkal. Az angol nyelv mellett további több, mint 20 nyelvet lehet választani. Regisztráció szükséges hozzá. A nyelvgyakorlás mellett barátokat is szerezhetünk, akiknek anyanyelvük az adott nyelv, vagy éppen ők is tanulják. A tanulás mellett segíthetünk másoknak is a nyelvtanulásban. Kitűnő alkalmat nyújt az íráskészség fejlesztésére, mivel írásbeli feladatokat ad, amelyeket anyanyelvi tanárok javítanak ki ingyenesen.

Web English Teacher

Web English Teacher

Angol nyelvű oldal az írás szabályairól. Tanácsokat ad az önéletrajz íráshoz, az üzleti levél elkészítéséhez. Az íráskészség mellett megtalálhatjuk a szókincsfejlesztést és nyelvtani ismereteket is.

Tuti menü