Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Angol nyelv linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Angol nyelv képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: angolnyelv.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 134 db
5perc angol

5perc angol

Az 5perc angol oldalán fel lehet iratkozni napi ingyenes leckékre, amelyek e-mail-ben érkeznek. A feladatok nagyon változatosak sokszínűek. Az oldalon ezenfelül nagyon sokrétű online gyakorlási lehetőséget találunk mind a négy nyelvi készség fejlesztésére.

A National Geographic Utazási Magazinja

A National Geographic Utazási Magazinja

A National Geographic Traveler témája az utazás, a világ városai, a nemzeti parkok, ökoturizmus, stb. Ezenkívül különböző quíz játékokat lehet játszani az utazás témáján belül. Az oldalakat nagyon sok szép fotó illusztrálja.

About.com

About.com

Hallott szöveg értésének a fejlesztéséhez található az oldalon sok anyag a különböző nyelvi szintek szerint csoportosítva. A szövegek online hallgathatók és videós feladatok is rendelkezésre állnak.

Alap angol szókincs

Alap angol szókincs

Folyamatosan frissülő angol szókincs a teljesen kezdő szinttől, blog formában. A szólisták tematika szerint kerülnek fel, és előkészületben vannak gyakorló feladatok is. Kezdőknek ajánljuk! Angol szókincs mellett dráma, magyar irodalom és nyelvtan vázlatok is megtalálhatóak az oldalon. Ötleteket szívesen fogadunk :)

Amerikai Intézet

Amerikai Intézet

Nyelvvizsga előtt állsz, és szeretnél nyelvvizsgát szerezni? Bármit is szeretnél, mi tudunk neked segíteni. Mit tehet az Amerikai Intézet érted? Nem csak a fiataloknak, hanem az idősebb korosztálynak is biztosítunk továbbképzési lehetőségeket. Tanulj angolul az Amerikai Intézetben. Kollégáink segítenek azért, hogy a lehető legjobban megtanuld az angolt. Utánozhatatlan oktatásunk a garancia arra, hogy az amerikai intézetben valós angoltudást kapsz.

Angol alapfokú szókincsgyakorlatok

Angol alapfokú szókincsgyakorlatok

Az Angol alapfokú szókincs gyakorlatok 21 részből állnak. Videón hallgathatjuk és láthatjuk a szavakat a következő témakörökben: személyes adatok, üdvözlés, megjelenés, barátok és kapcsolatok, család, lakóhely, ünnepek, szabadidő, tanulás és oktatás témakörökben.

Angol nyelv Tudás Nyelviskola

Angol nyelv Tudás Nyelviskola

A Tudás Nyelviskola angol nyelvi tanítással foglalkozik Debrecenben. Kurzusaink folyamán fontos szerep jut a négy legfontosabb nyelvi alapkészség fejlesztésére. Próbáljuk folyamatosan javítani tanulóink beszédkészségét, szövegalkotási készségét, olvasott szövegértését, valamint hallás utáni szövegértésüket.

Angol nyelvi blog (BeHappy)

Angol nyelvi blog (BeHappy)

Tanulj Te is angolul online, egyéni haladási ütemben, saját időbeosztásod szerint a BeHappy-nél, és látogass el minden héten a folyamatosan frissülő blog aloldalunkra! Itt sok hasznos információ vár rád, méghozzá olyan témakörökben, amik életszerűvé és érdekessé teszik számodra az angol nyelvhasználatot, és gazdagítják ismereteidet. Angol nyelviskolánkban kötetlen időbeosztás szerint, egyéni haladási tempóban tanulhatsz, profi tanárokkal, a saját képességeid szerint. Sikeresen készítünk fel EURO és TELC nyelvvizsgákra, minden szinten. Több ezer tanuló lelkesedik ezért a módszerért. Gyere be, és nézz körül nálunk!

Angol nyelviskola Budapest

Angol nyelviskola Budapest

Megfizethető, vidám, hatékony angol nyelvtanfolyamot keresel? Gyere, és tanulj angol nyelviskolánk padjaiban! A módszer, amit használunk, nagyon sikeresnek bizonyult az elmúlt években. Nálunk úgy tanulod az angolt, mint ahogy az anyanyelvedet is elsajátítottad. Ahogy óráról órára haladunk, a beszédgyakorlatok segítségével fokozatosan érezni fogod a fejlődést. Óráink kommunikáció orientáltak, gyakorlati életből vett szituációkkal átszőttek. Kezdőtől a haladóig, legfiatalabbtól a legidősebbig, legkisebbtől a legnagyobbig mindenki megtalálhatja a számítását. Érettségire, nyelvvizsgára is segítünk felkészülni.

Hirdetés
Angol nyelviskola Győr

Angol nyelviskola Győr

Miért a Royal Nyelviskola? Testre szabott oktatás: Minden hallgatónk számára ingyenes nyelvi szintfelmérést végzünk, mellyel pontosan meghatározzuk a tanuló nyelvi tudásának er&ilde;sségeit és hiányosságait, így teljesen egyénre szabott tanmenetet tudunk biztosítani. Célorientált képzés: Szituációkon, helyzetgyakorlatokon, életszerű példákon keresztül nem csak beszélni, hanem gondolkodni is megtanítjuk tanulóinkat, az adott nyelven, melynek segítségével magabiztosan tudja kifejezni magát újszerű helyzetekben is. Rugalmasság: Ügyfeleink változó körülményeit maximálisan figyelembe vesszük. Gyorsaság és hatékonyság: Arra helyezzük a fő hangsúlyt, amire a tanulóknak a legnagyobb szükségük van. Korszerű oktatási módszerek: A modern képzés minden lehetséges eszközét és megoldását alkalmazzuk tanfolyamainkon. Tantermeink a legmodernebb technikai eszközökkel vannak felszerelve, úgy mint vizuális eszközök, internet, dvd- és cd lejátszó stb. Tanulóinknak lehetősége van multimédiás eszközök használatára is, pl.: számítógépen történő szintfelmérést írni. Ezeket az audió-vizuális technikai berendezéseket az oktatásban maximális mértékbe bevonjuk.

Angol Nyelvtanfolyam

Angol Nyelvtanfolyam

Szeretnéd elsajátítani a világnyelvek egyikét? Szeretnél megtanulni angolul, mert még nem tudsz? Nálunk lehetőséged van rá, hogy a megfelelő tanárok segítségével, elsajátítsd a tudást. Ha pedig már úgy érzed, hogy megfelelően beszéled a nyelvet, akár nyelvvizsgát is tehetsz. Nem az angol a kedvenc nyelved, sebaj, nálunk válogathatsz kedvedre a nyelvek közül. Német, olasz, francia, spanyol, legyen bármelyik a te nyelved, nálunk megtalálod, a neked valót. Gyere el, és tanulj kedvedre különböző nyelveket.

Angol nyelvtanfolyam adatbázis

Angol nyelvtanfolyam adatbázis

Az oldalon olyan nyelviskolák szaknévsora található, akik rendszeresen indítanak angol nyelvtanfolyamot. A részletes kereső segítségével pontosíthatjuk a keresési feltételeket - megadhatjuk a megyét, települést, budapesti kerületet, valamint a nyelvtanfolyam vagy nyelviskola további jellemzőit. Lehetőség van ajánlatkérésre is: akár egyéni, akár csoportos vagy kihelyezett tanfolyamhoz keresünk nyelviskolát, az oldalon egyszerűen lehet ajánlatot kérni. Ehhez mindössze egy online űrlapot kell kitölteni.

Angol nyelvtanfolyam Érden

Angol nyelvtanfolyam Érden

Angol nyelvtanfolyamok Érden reggel 7-től este 8-ig! Ha Ön inkább munka előtt tanulna, vagy csak este későn ér rá, nálunk akkor is talál megfelelő tanfolyamot. Ha nem akar vagy kötetlen munkabeosztása miatt nem tud egy csoporthoz igazodni, akkor Önnek valóak páros vagy egyéni óráink. Kedvező órák és hatékonyság jellemzi egész oktatásunkat, így biztos lehet benne, hogy az itt töltött idő nem lesz elvesztegetett. Ha még ez sem győzte meg teljesen, akkor látogasson el ingyenes próbaóránkra és tesztelje oktatónkat személyesen.

Angol nyelvtanfolyam, angol nyelvoktatás

Angol nyelvtanfolyam, angol nyelvoktatás

Angol nyelviskolánkban beülhet egy ingyenes próba angolórára. Angol nyeltanfolyamunkon egy olyan módszerrel oktatunk nyelvet, ami sokkal hatékonyabb az eddigi angol oktatásnál. Nagy hangsúlyt fektetünk a tanulásban a pozitív élményekre. Ezek segítik elő a hatékony Angol oktatást és tanulást. Minden pozitív élményhez könnyebben társítunk információt, így az Angol nyelv elsajátítása is egyszerűvé válik. A gyermekek is a környezetükből intuitív módon tanulnak. Mi ezt ültettük át a gyakorlatba, így elmondható az, hogy nincs magolás a szótárakból és unalmas feladatgyűjtemények kitöltése. Egy relaxációs folyamattal kezdjük el az Angol oktatást és azzal is fejezzük be. Ez segít hozzá minket a frissen megszerzett tudás rögzítéséhez.

Angol nyelvtanfolyamok Budapesten

Angol nyelvtanfolyamok Budapesten

A Berlitz nyelviskolának körülbelül 130 éves tapasztalata van angol nyelv oktatásában, közel 600 nyelvstúdióban, világszerte. Amennyiben Budapesten kíván angol nyelvet tanulni, a Berlitz angol nyelvtanfolyam a legjobb választás, hiszen a Berlitz nyelviskolánál az angol oktatás beszédközpontú. Az angol nyelvtanfolyamok természetesen nem csak magánszemélyeknek lehetséges: a Berlitz nyelviskola cégek számára is vállal akkreditált angol nyelvtanfolyamot Budapesten.

Angol nyelvtani táblázatok gyakorlatokkal

Angol nyelvtani táblázatok gyakorlatokkal

Az oldalon kezdő, alapfokú, középhaladó és haladó nyelvtani leckék vannak. A szabályokat megmagyarázza, táblázatokkal segíti a megértés. Utána pedig online feladatokkal lehet gyakorolni. Hanganyag is tartozik a feladatokhoz.

Angol nyelvtanulás

Angol nyelvtanulás

Törj ki a négy fal közül, és szabadítsd magad a világra! Fedezd fel a benned rejlő kalandort, dolgozz külföldön vagy tanulj nyelvet! Mi vagyunk a segítőtárs, aki mindent elintéz. Általános nyelvből nyújt komplex nyelvi képzést. Mind a négy készséget (beszédértés, beszéd, olvasás, írás) fejleszti, de elsősorban a kommunikációra fekteti a hangsúlyt. Különböző intenzitású tanfolyamokat kínálnak az iskolák a 10 óra/hetestől a 40 óra/hetesig.

Tuti menü