Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Legendák - olvasás képes leírás - Angol nyelv.tlap.hu
részletek »

Legendák - olvasás - Angol nyelv.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: angolnyelv.tlap.hu » Legendák - olvasás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Diszlexia és Diszgráfia

Diszlexia és Diszgráfia

Nálunk tanulószoba van, korrepetálás, odafigyelünk a tanulókra, nem is olyan biztos, hogy a gyerekek figyelem hiányosak. Lehet, hogy csak másként kell lekötni a figyelmüket. Ezen kívül: Ötletek angol tanulóknak és angoltanároknak, ingyenes hirdetési lehetőség magántanároknak és iskoláknak is. Ingyenesen letölthető anyagok és ingyenes audió könyvek (hangoskönyvek) Tippek az angol szleng elsajátításához, tippek angolosoknak és egyéb nyelvtanulóknak. Ezen az oldalon választ kaphatsz a legtöbb benned felmerülő kérdésre, amelyet feltettél magadnak vagy a tanárodnak, de valahogy sosem kaptál rá megfelelő választ. Angol iskolákat is összehasonlítunk a számodra, hogy segítsünk eligazodni az angol tanfolyamok útvesztőjében és bőségében.

Robin Hood

Robin Hood

Robin Hood létező személy volt. Az oldalakon megismerkedhetünk a vidékkel, a tájjal, a szülőföldjével, a legendájával. Középhaladók és haladók számára nyújt érdekes ismereteket a nyelvgyakorlás mellett.

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

Anglia és a földkerekség leghíresebb detektívje Sherlock Holmes. A világhírű író Sir Arthur Conan Doyle híres hőse a nyomozás és az irodalom legnagyobb alakja. Olyan kitalált nyomozó aki a valódi bűnüldözésre is hatást gyakorolt, mert módszerei kriminalisztikusokat ihletett meg. A különc, hosszú kabátos, füles sapkás, pipás zseni, aki a Baker Streeten él és Anglia nemzeti büszkeségévé vált. Tudjon meg Ön is mindent a nagyszerű Holmes-ról egy színvonalas angol nyelvű honlapon. Részletes jellemzés, érdekes cikkek. A Sherlockian weblapot a Londoni Sherlock Holmes Társaság is kedveli.

The Beatles Story

The Beatles Story

A Beatles történetéről, a legendájukról, a városukról Liverpoolról, a sikereikről olvashatunk itt autentikus szövegeket, videókat nézhetünk, valamint múzeumokat mutat be. Haladóknak és rajongóknak ajánlott oldalak.

The Story of the Titanic

The Story of the Titanic

A legendás Titanic hajó történetéről olvashatunk autentikus szövegeket, fotókkal, további angol nyelvű linkekkel. Haladóknak és a téma iránt érdeklődőknek ajánlott szórakozva új ismeretekre szert tenni.

Tuti menü