Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyelviskolák képes leírás - Angol nyelv.tlap.hu
részletek »

Nyelviskolák - Angol nyelv.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: angolnyelv.tlap.hu » Nyelviskolák
Keresés
Találatok száma - 47 db
Amerikai Intézet

Amerikai Intézet

Nyelvvizsga előtt állsz, és szeretnél nyelvvizsgát szerezni? Bármit is szeretnél, mi tudunk neked segíteni. Mit tehet az Amerikai Intézet érted? Nem csak a fiataloknak, hanem az idősebb korosztálynak is biztosítunk továbbképzési lehetőségeket. Tanulj angolul az Amerikai Intézetben. Kollégáink segítenek azért, hogy a lehető legjobban megtanuld az angolt. Utánozhatatlan oktatásunk a garancia arra, hogy az amerikai intézetben valós angoltudást kapsz.

Angol nyelv Tudás Nyelviskola

Angol nyelv Tudás Nyelviskola

A Tudás Nyelviskola angol nyelvi tanítással foglalkozik Debrecenben. Kurzusaink folyamán fontos szerep jut a négy legfontosabb nyelvi alapkészség fejlesztésére. Próbáljuk folyamatosan javítani tanulóink beszédkészségét, szövegalkotási készségét, olvasott szövegértését, valamint hallás utáni szövegértésüket.

Angol nyelviskola Budapest

Angol nyelviskola Budapest

Megfizethető, vidám, hatékony angol nyelvtanfolyamot keresel? Gyere, és tanulj angol nyelviskolánk padjaiban! A módszer, amit használunk, nagyon sikeresnek bizonyult az elmúlt években. Nálunk úgy tanulod az angolt, mint ahogy az anyanyelvedet is elsajátítottad. Ahogy óráról órára haladunk, a beszédgyakorlatok segítségével fokozatosan érezni fogod a fejlődést. Óráink kommunikáció orientáltak, gyakorlati életből vett szituációkkal átszőttek. Kezdőtől a haladóig, legfiatalabbtól a legidősebbig, legkisebbtől a legnagyobbig mindenki megtalálhatja a számítását. Érettségire, nyelvvizsgára is segítünk felkészülni.

Angol nyelviskola Győr

Angol nyelviskola Győr

Miért a Royal Nyelviskola? Testre szabott oktatás: Minden hallgatónk számára ingyenes nyelvi szintfelmérést végzünk, mellyel pontosan meghatározzuk a tanuló nyelvi tudásának er&ilde;sségeit és hiányosságait, így teljesen egyénre szabott tanmenetet tudunk biztosítani. Célorientált képzés: Szituációkon, helyzetgyakorlatokon, életszerű példákon keresztül nem csak beszélni, hanem gondolkodni is megtanítjuk tanulóinkat, az adott nyelven, melynek segítségével magabiztosan tudja kifejezni magát újszerű helyzetekben is. Rugalmasság: Ügyfeleink változó körülményeit maximálisan figyelembe vesszük. Gyorsaság és hatékonyság: Arra helyezzük a fő hangsúlyt, amire a tanulóknak a legnagyobb szükségük van. Korszerű oktatási módszerek: A modern képzés minden lehetséges eszközét és megoldását alkalmazzuk tanfolyamainkon. Tantermeink a legmodernebb technikai eszközökkel vannak felszerelve, úgy mint vizuális eszközök, internet, dvd- és cd lejátszó stb. Tanulóinknak lehetősége van multimédiás eszközök használatára is, pl.: számítógépen történő szintfelmérést írni. Ezeket az audió-vizuális technikai berendezéseket az oktatásban maximális mértékbe bevonjuk.

Angol Nyelvtanfolyam

Angol Nyelvtanfolyam

Szeretnéd elsajátítani a világnyelvek egyikét? Szeretnél megtanulni angolul, mert még nem tudsz? Nálunk lehetőséged van rá, hogy a megfelelő tanárok segítségével, elsajátítsd a tudást. Ha pedig már úgy érzed, hogy megfelelően beszéled a nyelvet, akár nyelvvizsgát is tehetsz. Nem az angol a kedvenc nyelved, sebaj, nálunk válogathatsz kedvedre a nyelvek közül. Német, olasz, francia, spanyol, legyen bármelyik a te nyelved, nálunk megtalálod, a neked valót. Gyere el, és tanulj kedvedre különböző nyelveket.

Angol nyelvtanfolyam adatbázis

Angol nyelvtanfolyam adatbázis

Az oldalon olyan nyelviskolák szaknévsora található, akik rendszeresen indítanak angol nyelvtanfolyamot. A részletes kereső segítségével pontosíthatjuk a keresési feltételeket - megadhatjuk a megyét, települést, budapesti kerületet, valamint a nyelvtanfolyam vagy nyelviskola további jellemzőit. Lehetőség van ajánlatkérésre is: akár egyéni, akár csoportos vagy kihelyezett tanfolyamhoz keresünk nyelviskolát, az oldalon egyszerűen lehet ajánlatot kérni. Ehhez mindössze egy online űrlapot kell kitölteni.

Angol nyelvtanfolyam Érden

Angol nyelvtanfolyam Érden

Angol nyelvtanfolyamok Érden reggel 7-től este 8-ig! Ha Ön inkább munka előtt tanulna, vagy csak este későn ér rá, nálunk akkor is talál megfelelő tanfolyamot. Ha nem akar vagy kötetlen munkabeosztása miatt nem tud egy csoporthoz igazodni, akkor Önnek valóak páros vagy egyéni óráink. Kedvező órák és hatékonyság jellemzi egész oktatásunkat, így biztos lehet benne, hogy az itt töltött idő nem lesz elvesztegetett. Ha még ez sem győzte meg teljesen, akkor látogasson el ingyenes próbaóránkra és tesztelje oktatónkat személyesen.

Angol nyelvtanfolyam, angol nyelvoktatás

Angol nyelvtanfolyam, angol nyelvoktatás

Angol nyelviskolánkban beülhet egy ingyenes próba angolórára. Angol nyeltanfolyamunkon egy olyan módszerrel oktatunk nyelvet, ami sokkal hatékonyabb az eddigi angol oktatásnál. Nagy hangsúlyt fektetünk a tanulásban a pozitív élményekre. Ezek segítik elő a hatékony Angol oktatást és tanulást. Minden pozitív élményhez könnyebben társítunk információt, így az Angol nyelv elsajátítása is egyszerűvé válik. A gyermekek is a környezetükből intuitív módon tanulnak. Mi ezt ültettük át a gyakorlatba, így elmondható az, hogy nincs magolás a szótárakból és unalmas feladatgyűjtemények kitöltése. Egy relaxációs folyamattal kezdjük el az Angol oktatást és azzal is fejezzük be. Ez segít hozzá minket a frissen megszerzett tudás rögzítéséhez.

Angol nyelvtanfolyamok Budapesten

Angol nyelvtanfolyamok Budapesten

A Berlitz nyelviskolának körülbelül 130 éves tapasztalata van angol nyelv oktatásában, közel 600 nyelvstúdióban, világszerte. Amennyiben Budapesten kíván angol nyelvet tanulni, a Berlitz angol nyelvtanfolyam a legjobb választás, hiszen a Berlitz nyelviskolánál az angol oktatás beszédközpontú. Az angol nyelvtanfolyamok természetesen nem csak magánszemélyeknek lehetséges: a Berlitz nyelviskola cégek számára is vállal akkreditált angol nyelvtanfolyamot Budapesten.

Hirdetés
Angol nyelvtanulás

Angol nyelvtanulás

Törj ki a négy fal közül, és szabadítsd magad a világra! Fedezd fel a benned rejlő kalandort, dolgozz külföldön vagy tanulj nyelvet! Mi vagyunk a segítőtárs, aki mindent elintéz. Általános nyelvből nyújt komplex nyelvi képzést. Mind a négy készséget (beszédértés, beszéd, olvasás, írás) fejleszti, de elsősorban a kommunikációra fekteti a hangsúlyt. Különböző intenzitású tanfolyamokat kínálnak az iskolák a 10 óra/hetestől a 40 óra/hetesig.

Angol nyelvtanulás külföldön

Angol nyelvtanulás külföldön

Nyelvtanulás külföldön - Sprachcaffe Languages Plus. Cégünk több, mint 25 éve élen jár a külföldi nyelvoktatásban. A Sprachcaffe Languages Plus a legjobb választás azok számára, akik külföldön szeretnének nyelvet tanulni. Minden korosztály számára ajánjuk nyelvtanfolyamainkat, programjainkat. Kedvező árak, szakképzett anyanyelvi tanárok, igényes szálláshelyek.

Angol tanfolyam Budapest

Angol tanfolyam Budapest

Tanuljon Akkreditált Felnőttképzési Intézményben Budapesten a XIII.kerületben. 2003 óta foglalkozunk Felnőttképzéssel, igyekszünk komplex tanfolyamcsomagokat összeállítani a Hallgatóink részére. Folyamatos akciókkal várunk mindenkit aki szeretne Angol nyelvet tanulni, akár az alapoktól akár haladóbb szinten, üzleti felhasználásra, nyelvvizsga előkészítésre, irodai angol levelezésre,...

Angol tanulás

Angol tanulás

Mindössze 40 óra alatt mélyebb, maradandóbb nyelvtudást szerezhet. Legyen szó angol, német, spanyol vagy magyar nyelvről. Mindezt magolás vagy házi feladatok nélkül, teljesen személyre szabott időbeosztással. Jelentkezzen ingyenes próbaórára a több mint 20 nyelvi laborunk egyikébe és tapasztalja meg személyesen is!

Balaton Képzőközpont

Balaton Képzőközpont

A Balaton Képzőközpont Siófokon, Fonyódon és Keszthelyen tart angol nyelvórákat, de kihelyezett csoportok is vannak. Van online tanulási és egyéni tanulási lehetőség. Az oldalon kedvezményre jogosító kupont is találhatunk.

Bildung Nyelviskola

Bildung Nyelviskola

Kiváló tanárokkal, korszerűen felszerelt, klimatizált oktatótermekkel és kedvező árakon várunk angol, német és orosz délelőtti, délutáni és szombati nyelvtanfolyamainkon Székesfehérvár belvárosában. Cégek jelentkezését is várjuk. Szerda délutánonként (17-18.30) angol nyelvi klubot tartunk, ahol a résztvevők szinten tarthatják és fejleszthetik nyelvtudásukat. Honlapunkon további információt találhatsz ajánlatainkkal kapcsolatban, valamint érdekes cikkeket olvashatsz a nyelvtanulással, nyelvtudással, külföldi munkával kapcsolatban és hasznos linkajánlókat találhatsz (pl.: idegen nyelvű folyóiratok weblapja, állásközvetítő oldalak)!

BOOM Nyelviskola

BOOM Nyelviskola

A BOOM Nyelviskola minőségi angol nyelvtanfolyamokat szervez Budapest belvárosban, az Astoriánál. Az általános nyelvtanfolyamok és a nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a nyelvi készségek fejlesztésére. A beszéd, az olvasás, a szöveg értés gyakorlására és a nyelvtan ismétlésére, külön erre a célra indított tréningeken van lehetőség. Az egyik legjobb ár-érték arányú képzéseket kínáló nyelviskola. A nyelviskola kifejezetten a kurzusaira készült, egyedi tematikájú saját tankönyvből tartja képzéseit, ahol kiemelt szerepe van, az angol nyelv gyakorlati használatát elősegítő elemeknek. 2 hetente tanfolyamindulás és különböző akciók várják az angolul tanulni vágyókat, minden korosztályból.

BPerfect Nyelvstúdió - Érd

BPerfect Nyelvstúdió - Érd

Nyelviskola Érd központjában közvetlenül a Stop.Shop-pal szemben. Érettségire - nyelvvizsgára felkészítő, általános - szakmai nyelvtanfolyamok angol, német, olasz, spanyol nyelvekből. Kiváló megközelíthetőség, Érd-Alsó, Érd-Felső vasútállomás és Érd autóbusz pályaudvar is karnyújtásnyira található, parkolási lehetőség van. Fiatalos, modern, kellemes környezet.

Tuti menü