Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyelvvizsgák képes leírás - Angol nyelv.tlap.hu
részletek »

Nyelvvizsgák - Angol nyelv.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: angolnyelv.tlap.hu » Nyelvvizsgák
Keresés
Találatok száma - 5 db
BME Nyelvvizsgaközpont

BME Nyelvvizsgaközpont

A BME Nyelvvizsgáról kaphatunk itt részletes információkat. Letölthető mintafeladatsor is rendelkezésre áll ingyenes. Regisztráció szükséges a letöltéshez. Kiadványok, könyvek vásárolhatók a nyelvvizsgára való felkészüléshez.

Euroexam

Euroexam

Az akkreditált nemzetközi Euroexam nyelvvizsgákról kaphatunk itt részletes és pontos információkat. Mintafeladatsorokat tölthetünk le ingyenesen az oldalról. Felkészítő nyelvkönyveket is kaphatók az oldalon. A fórumon megbeszélhetjük másokkal a problémáinkat, kérdéseinket.

Idegenforgalmi szaknyelvi vizsga

Idegenforgalmi szaknyelvi vizsga

A Kitex szakmai anyaggal bővített nyelvvizsgáiról kaphatunk itt tájékoztatást. A nyelvvizsgára online jelentkezési lehetőséget biztosít. Nyelvi vizsgafelkészítő könyveket vásárolhatunk az online könyvesboltjában.

Origó Nyelvvizsga

Origó Nyelvvizsga

Az Origó Nyelvvizsga hivatalos oldalán minden aktuális információt megtudhatunk a nyelvvizsgáról, az időpontokról. Letölthető mintafeladatok segítik a nyelvvizsgára való készülést. A vizsga után pedig megtekinthető a vizsgázó eredménye a lapon.

Trinity Nyelvvizsga

Trinity Nyelvvizsga

A lapon a Trinity Nyelvvizsgáról kaphatunk részletes információkat, sikertörténeteket olvashatunk. Online szintfelmérő teszt található az oldalon és felkészítő könyvek is rendelhetők. A Fórumon fel lehet tenni a kérdéseket, amelyekre szeretnénk választ kapni.

Tuti menü