Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Önálló tanulás képes leírás - Angol nyelv.tlap.hu
részletek »

Önálló tanulás - Angol nyelv.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: angolnyelv.tlap.hu » Önálló tanulás
Keresés
Találatok száma - 10 db
Angol nyelvű könyvek

Angol nyelvű könyvek

Az oldalon rengeteg angol nyelvű könyv megtalálható, úgymint regények, szakkönyvek, művészeti albumok, Magyarországot külföldieknek bemutató albumok, gyerekeknek szóló foglalkoztató füzetek, ifjúsági könyvek, magyar regények fordításai stb. Érdemes szétnézni mind külföldieknek, mint angolul tanulóknak.

Angol tanulás otthon - beszélj angolul!

Angol tanulás otthon - beszélj angolul!

Hallásra épülő online angol tanulás. Az online angol tanulás megkönnyítése végett sok videót többféle témában töltök fel a blogra. Olyan témákat is célba veszek, amelyek mélyrehatóbb betekintést tesznek lehetővé az angol nyelvbe és kultúrába. Ez egy merőben más online angol tanulási forma, mint amilyennel eddig találkoztál és garantálom, hogy sokkal hatékonyabb. Próbáld ki ezt a hallásra alapuló videós és garantáltan sikerélményed lesz az online angol tanulásban otthon... teljesen kezdő szintről.

Angol titkok

Angol titkok

Ötletek angol tanulóknak és angoltanároknak, ingyenes hirdetési lehetőség magántanároknak és iskoláknak is. Ingyenesen letölthető anyagok és ingyenes audió könyvek (hangoskönyvek) Tippek az angol szleng elsajátításához, tippek angolosoknak és egyéb nyelvtanulóknak. Ezen az oldalon választ kaphatsz a legtöbb benned felmerülő kérdésre, amelyet feltettél magadnak vagy a tanárodnak, de valahogy sosem kaptál rá megfelelő választ. Angol iskolákat is összehasonlítunk a számodra, hogy segítsünk eligazodni az angol tanfolyamok útvesztőjében és bőségében.

Angolul mindenkinek

Angolul mindenkinek

A Mester Kiadó lapján meg lehet rendelni az 'Angolul mindenkinek - Speak English kiadványt.' Az első rendelés alkalmával mappát, CD tartót és 12 nyelvű szótárgépet adnak ajándékba. A leckéket havonta postázzák (2 lecke). Minden leckéhez CD tartozik. Nagyon jó az önálló felkészüléshez. Következetesen fejleszti mind a négy készséget.

Assimil - nyelvtanulás könnyűszerrel

Assimil - nyelvtanulás könnyűszerrel

Assimil nyelvi tananyagcsomagok rendelhetők meg az oldalon az önálló otthoni tanuláshoz audió vagy MP3 CD-vel, vagy kazettával. angolból általános és üzleti tananyagcsomag rendelhető. Az üzleti csomag az amerikai és az angol üzleti nyelvet egyaránt tartalmazza.

Ingyen online angol - Open Wings

Ingyen online angol - Open Wings

Ingyenes angol nyelvoktató magazin, szórakoztató cikkekkel, feladatokkal, nyelvvizsga felkészülés, szintfelmérő teszt. Az oldalon mindenki otthon önállóan fejlesztheti angol tudását. Feladatok elérhetőek minden korosztály számára. A gyermekeknek nyelvi játékok, a felnőtteknek számtalan érdekes cikk, olvasmány található itt. Természetesen minden angolul, egy csipetnyi magyarral. Az angol érettségire készülők és a továbbtanulók is találhatnak feladatokat a tanuláshoz. Az oldal 2010-ben alakult és a célja az, hogy mindenki számára lehetővé tegye az ingyenes angol oktatást. A szigorúan vett vizsga feladattítpusok mellett megtalálhatóak a könnyedebb szórakoztatóbb feladatok is. Az olvasási készséget külön aloldalon gyakorolhatja a látogató szórakoztató és a való életből vett olvasmányokon keresztül. A vizsgák leírásával és ajánlásával a nyelvvizsgázók feladatát könnyítjük meg, a megfelelő típus kiválasztásával.

Kreatív nyelvtanulás

Kreatív nyelvtanulás

A Kreatív English angol nyelvi tananyag kezdőtől haladóig. A tananyaghoz CD tartozik és megrendelhető az oldalon. Sokan beszámolnak arról, milyen sikeresen és gyorsan tanultak meg egy-egy nyelvet ezzel a módszerrel.

Nyelvipercek Online Angol nyelvtanulás

Nyelvipercek Online Angol nyelvtanulás

A Nyelvipercek online angol nyelvtanfolyam igazán egyedi és minőségi szolgáltatást nyújt felhasználóinak! Okok, hogy minket válassz: - Regisztrációt követően ingyenes fejezetek kipróbálása - Havidíjmentes - Személyre szabott feladatjavítás - Jogosultságod évek múltán sem jár le - Rendszeresen ingyenes ajándékanyagokat küldünk

Nyelvtanulás könnyedén

Nyelvtanulás könnyedén

Nehéz az angol? Nem tud, vagy nem mer megszólalni? Éveken át tartó kínlódás helyett ismerje meg hatékony nyelvtanulási módszereimet. A tapasztalataimat átadom, így Ön olyan gyorsan és könnyedén tanulhatja meg első idegen nyelvét, ahogy nekem az ötödiket sikerült! Olvassa az ingyenes tanulmányaimat!

Hirdetés
Profi angol kiejtés elsajátítása online

Profi angol kiejtés elsajátítása online

Még csak most kezdted az angol tanulást vagy már most szuper a szókincsed? A profi angol kiejtés elsajátításának igazán hatékony módszerét ismerheted meg oldalamon az online angol nyelvoktatás keretében. Az anyanyelvi szintű kiejtéshez közeli szintet érhetsz el, amennyiben az Accent Mastermindot választod. Megrendelheted a két fő részből, hat fejezetből álló komplett angol videó tudástárat, amely a profi angol kiejtés és intonáció megszerzéséhez szükséges minden területet felölel. Ingyenes videótréningre is feliratkozhatsz.

Tuti menü