Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szókincs képes leírás - Angol nyelv.tlap.hu
részletek »

Szókincs - Angol nyelv.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: angolnyelv.tlap.hu » Szókincs
Keresés
Találatok száma - 12 db
Alap angol szókincs

Alap angol szókincs

Folyamatosan frissülő angol szókincs a teljesen kezdő szinttől, blog formában. A szólisták tematika szerint kerülnek fel, és előkészületben vannak gyakorló feladatok is. Kezdőknek ajánljuk! Angol szókincs mellett dráma, magyar irodalom és nyelvtan vázlatok is megtalálhatóak az oldalon. Ötleteket szívesen fogadunk :)

Angol alapfokú szókincsgyakorlatok

Angol alapfokú szókincsgyakorlatok

Az Angol alapfokú szókincs gyakorlatok 21 részből állnak. Videón hallgathatjuk és láthatjuk a szavakat a következő témakörökben: személyes adatok, üdvözlés, megjelenés, barátok és kapcsolatok, család, lakóhely, ünnepek, szabadidő, tanulás és oktatás témakörökben.

Angol szókincs quíz - Quízpart

Angol szókincs quíz - Quízpart

Az oldalra ingyenes a regisztráció. A regisztráció után kezdhetjük a játékot. Minden fordulóban 50 feladatot kell megoldani. Időre megy és öt élete van az embernek, ami azt jelenti, hogy az 5. rossz válasz után kiesett. A legjobb eredményt elérők felkerülnek az abszolút listára. Játékos szókincsfejlesztési lehetőség.

Angolszótár - a legjobb

Angolszótár - a legjobb

Sokáig kételkedtem abban, hogy lehetséges-e megfelelő angol nyelvkönyv összeállítása a magyar (vagy más idegennyelvű) piacot igénybe véve. Megértettem, ahogy biztosan te is megértetted külföldön tartózkodásaid során, hogy amit mi tanultunk az valami teljesen más célt szolgáló angol nyelv, mint a valódi angol társalgást szolgáló angol.

Languagecourse

Languagecourse

Két év fejlesztés után néhány hónapja indítottunk el egy szupertanító online szókincsfejlesztő eszközt. A már működő számos online szótanító tanulókártya eszköz mellett, amit mi kínálunk, az egy átfogó, szakszerűen kiválogatott 5000 szót tartalmazó szógyűjtemény 10 népszerű nyelven, költségmentesen. A megjegyzés optimális üteme érdekében minden szó hanggal, képekkel és progresszív ismétlési időközökkel párosul. A lehető leggyorsabb haladás érdekében az összes szó a valódi használati gyakorisága szerint rendezett. Regisztrálni nem szükséges.

Learn English

Learn English

Az oldal kezdők számára is kiejtési gyakorlási lehetőséget kínál. a különböző témakörök köré csoportosított szavak kiejtését és írását lehet gyakorolni. Nagyon jó kezdőknek szókincsfejlesztésre is.

My words

My words

A MyWords egy angol tanulást segítő rendszer. Honlapon bővíthető az angol szókincs, ezenkívül angol nyelvvizsga teszteket, angol nyelvtani segédleteket, angol önéletrajz mintát, utazással kapcsolatos hasznos úti szótárat is lehet találni a lapon.

Nyelvtanulás babáknak, játékosan

Nyelvtanulás babáknak, játékosan

A Tudormanók oktatócsomag Magyarországon az első olyan kiadvány, mellyel pici gyerekek anyanyelvi szinten tanulhatnak meg egy idegen nyelvet otthoni körülmények között, mindezt játékosan. kis manók szakszerűen összeállított DVD-k és gondosan kiválasztott CD-k segítségével fokozatosan, játékosan, sikerélményekben gazdagon tanulnak. Sosem érzik magukat sürgetve, természetesnek veszik a korai idegennyelv-tanulást. Az összefüggéseket maguk is felismerve bámulatos gyorsasággal, egy idő után önállóan és mindig örömtelien tanulnak. Az idegen nyelv tanulása során szerzett jó tapasztalatok más idegen nyelvek tanulására ösztönzik majd őket, így a nyelvtanulás nagyszerű élmény lesz a gyermeknek és a szülőnek egyaránt.

Online szókincsfejlesztő

Online szókincsfejlesztő

Hat online szókincsfejlesztő játék közül választhatunk az oldalon: szókirakó játék, memória kártya típusú játék, különböző keresztrejtvények. Az oldalon a játékok mellett más angol nyelvi feladatok is találhatók.

Hirdetés
Szókincs

Szókincs

Az oldal a szavak precíz, hatékony elsajátításában segít. Az oldal egyszerű elven működik, viszont következetességével rendkívül stabil tudást biztosíthat. A 300 szavas csoportok a Headway c. tankönyvre épülnek, más szócsoportok a különböző nyelvi szintekre, ill. témakör szerint is lehet választani. Fizetős rendszer.

Szótár

Szótár

Magyar-angol és angol-magyar szótár. A szavaknak meghallgathatjuk a kiejtését is, ezért nagyon hasznos. Az angol mellett más nyelveken is elérhető. A szótár megjeleníthető a böngészőben is, hogy kéznél legyen.

Words Teacher szótanító szoftver

Words Teacher szótanító szoftver

A szoftver az angol szókincs fejlesztésében, megőrzésében nyújt segítséget. Több mint 6000 szót és hasznos kifejezést tartalmaz, a nyelvvizsgákon is megtalálható témakörökbe rendezve. Így Önnek csak választania kell ezek közül. A szoftver lehetőséget biztosít az angol szavak helyesírásának, jelentésének, hallás utáni értésének gyakorlására a különféle gyakorlattípusok segítségével. A szótár bővíthető, így akár egészen egyedi témakörök kialakítására is lehetőség van. Látogasson el weboldalunkra és próbálja ki szótanító szoftverünket.

Tuti menü